Beer Geeks Beat ALS 2021 / 2022

Opgehaald

35.382
88% bereikt van het totaalbedrag € 40.000

Beer geeks, brouwers en craft bier liefhebbers: de actie 2021/2022 is nu van start. DOE MEE!

 

Voor de 4e maal zetten de Beer Geeks alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS Nederland.

Het was overweldigend en hartverwarmend om te zien wat de Nederlandse biercommunity voor elkaar kan krijgen als ze er met z'n allen de schouders onder zetten. De actie Beer Geeks Beat ALS, die al 3 maal eerder werd georganiseerd door de Facebook groep 'Beer Geeks', heeft bijna 250.000 euro opgehaald in 3 jaar tijd. Een ontzettend mooi bedrag, wat ons heel veel inspiratie en motivatie geeft om door te gaan!

 

Wie zijn wij?

Beer Geeks is een Facebook groep waarin liefhebbers van bier zich verenigen om hun passie voor speciaalbier te delen. Geen bier, brouwer of festival blijft in deze groep onbesproken en dat weten ook de meelezende brouwers te waarderen. Er wordt niet alleen veel over bier gepraat, maar er worden ook vriendschappen voor het leven gesloten, lief en leed gedeeld én er wordt bijzonder veel gelachen.

 

Wil jij ook meedoen en een steentje bijdragen?

Beer Geeks Beat ALS is een actie van alle Beer Geeks tezamen! Jij kunt jouw steentje bijdragen door bijvoorbeeld door een bedrag te doneren via deze pagina, maar er is ook de mogelijkheid om zelf een activiteit te organiseren om geld op te halen voor Beer Geeks Beats ALS 2021/2022. Denk aan het organiseren van bierproeverijen, bierwandelingen of iets anders creatiefs.

Organiseer je een eigen activiteit om ons te steunen? Je kunt dan je eigen actie aan deze pagina toevoegen. Donateurs en/of deelnemers kunnen dan doneren via jouw actie. Het geld wat wordt opgehaald wordt meegeteld in de totale donatiepot voor Beer Geeks Beats ALS. Vorig jaar waren er hele leuke en ludieke acties opgezet en we kijken weer uit naar jullie ideeën voor dit jaar!

  • Wil je geld doneren? Druk op de knop 'Doneer nu'.  (Let op: je kan een bericht of tekst aan je donatie toevoegen nadat je je donatie hebt afgerond.)
  • Wil je geld ophalen via een eigen activiteit? Druk op de knop 'Kom in actie'. (Voor een actie vanuit één persoon kies dan optie 'Individueel'. Als je de activiteit met meerdere personen doet, kies dan optie 'Team'.)


Sponsoren

Wij zijn heel blij met onze sponsoren! Wij bedanken de volgende bedrijven voor hun bijdrage:

  • Flowingweb (hosten van de website)

 

Beer Geeks beat ALS op Facebook

Volg ons ook op onze speciale ALS Facebook pagina!

Beer Geeks beat ALS website
Volg het laatste nieuws ook op onze website Beer Geeks Beat ALS!

  

Heb je gedoneerd of vind je dit gewoon een waanzinnig gave actie? Deel het via de social media knoppen op deze pagina!

 
 

Beer Geeks united – A shared beer always tastes better!  


Bekijk alle

We sloten 2021 met een knaller af

10-01-2022 | 15:14 Uur
We sloten 2021 met een knaller af!!  Net voor het nieuwe jaar ging onze actie de magische grens van €20.000,- over! Mede door de fantastische raffles op de BR&AFC pagina maar ook door de geweldige Beer Geeks Beat ALS adventskalender waar we in december van hebben kunnen genieten!  We zijn ontzettend trots op en dankbaar voor alle partijen die deze kalender mede mogelijk gemaakt hebben, wat geresulteerd heeft in de geweldige opbrengst van €7310,00!!DANK daarvoor!!!  We vinden jullie allemaal helden!!  Hieronder verteld @Marc Menue van Holland Craft Beer over de totstandkoming van het de adventskalender. “We hebben vandaag de eindstand opgemaakt van de aktie Beer Geeks Beat ALS Adventskalender 2021 en dit bedrag gedoneerd aan ALS Nederland. Daar waar we vorig jaar een mooie bijdrage konden doneren van Euro 2.400, hadden we de lat dit jaar heel erg hoog gelegd: Euro 15.000. Dit doel hebben we helaas niet gehaald. Mede door het grote aanbod aan Adventskalenders dit jaar, was er nogal wat concurrentie. En we moesten een tandje bij zetten ten opzichte van 2020. Ik ben niet voornemens om het doelbedrag volgend jaar te verlagen, dus ik hoop dat we met de versie van dit jaar iedereen hebben overtuigd om volgend jaar sowieso voor de Beer Geeks Beat ALS Adventskalender 2022 te gaan. Je doet er goed mee!! We hebben dit jaar om te beginnen een bijzonder groepje brouwers aangeschreven en nagenoeg allemaal waren ze bereid iets speciaals te brouwen voor de kalender van 2021, waarvoor grote dank! Met een groep mensen van Holland Craft Beer, Beerware.nl, Mout & Stout en van mijn eigen team bij brouwerij Dutch Bargain hebben we de schouders eronder gezet. Brainstormen over hoe we de opbrengst zo hoog mogelijk konden maken. Het Marketing team heeft kosten noch moeite bespaard met filmpjes/FB en Insta posts/contact met de brouwers/bedenken van ludieke posts. De brouwers hebben allemaal een mooie prijs ter beschikking gesteld en niet te vergeten de leuke filmpjes. En niet te vergeten met Ferry Wijnhoven als klankbord vanuit de Groep. En dan heb ik Braumarkt Nederland en The Swaen benaderd of zij niet een mooie hoofdprijs ter beschikking wilden stellen. En dat deden ze zonder blikken of blozen: Een heuse brouwinstallatie voor thuis met fermentatietank en een starterspakket. Geweldige dank aan hen. Uiteindelijk hebben we 395 adventskalenders verkocht met een directe donatie van Euro 5.925,00. De Golden tickets hebben nog eens Euro 1.382,50 aan donaties opgeleverd. Per saldo hebben we vandaag Euro 7.310,00 over mogen maken naar Stichting ALS Nederland. En dat is dankzij degenen die een Adventskalender hebben gekocht en de vele mensen die nog extra Golden tickets kochten. Dank jullie wel! We willen iedereen een hele fijne, gezonde en veilige jaarwisseling wensen met mooie bieren nog dit jaar en vooral ook in t nieuwe jaar. Team Beer Geeks beat ALS Adventskalender 2021” Ook in het nieuwe jaar knallen we door en staan er nog wat mooie acties te wachten.